top of page

 MAN MET FRIET

VERSE, VOORGEBAKKEN FRIET VOOR HORECA IN HEEL NEDERLAND.

dinsdag9februari.jpg

MAN MET FRIET is ontstaan uit twee werelden met een gedeelde liefde & passie voor het immens populaire 'frietje'. Aardappel-expert John Heezen en horeca-ondernemer Kevin de Roos besloten in 2018 de handen in een te slaan. Dit met één doel: Ambachtelijke, verse frieten toegankelijk maken voor horecaondernemers en daarmee hun gasten.

 

Deze gedeelde kennis & expertise heeft geresulteerd in frieten met een authentieke smaak en perfecte structuur, zelfs bij take-away of bezorging. Het uit handen nemen van het tijdrovende proces 'van aardappel tot verse friet' staat hierbij centraal.

Sinds 2024 focust MAN MET FRIET zich op het uitbreiden van haar 'Friet-Journey', ondermeer door het openen van een 'Snackbar 2.0':

Het Paviljoen in Rotterdam-Noord.

477A0273.jpg
bottom of page